14 december 2019 – It’s Christmas Time in Kennemer Theater Beverwijk

THIS YEAR, YOUR CHRISTMAS WILL BE WHITE…

Na het overweldigende succes van IT’S CHRISTMAS TIME in 2017 en 2018 presenteert Van Tok Music Entertainment op zaterdag 14 december 2019 in het Kennemer Theater te Beverwijk:

IT’S CHRISTMAS TIME – THE SNOW EDITION

Een heerlijke feelgood-show met Engelse en Nederlandstalige kerstnummers, begeleid door de knallende VERY MERRY CHRISTMAS BAND en een verhaal waarin sneeuw en ijs zorgen voor een winters gevoel. Met medewerking van professionele artiesten belooft het een hartverwarmende kerstshow te worden!

Theatericoon PAUL VAN GORCUM kruipt in de huid van Winterkoning Jack Frost. De host en tevens regisseur van de show is ‘Mister Christmas’ MATTHIJS VAN DER MEER. Naast hen schitteren vijf topartiesten op het toneel: LOTTE STEVENS (BE), JOKE VAN ROBBROECK (BE), SANDER VOLDERS, CHARMAINE CHARLEMAGNE en dit jaar opnieuw: GUIMAR VAN DER WEELE. Samen brengen zij een gevarieerd muzikaal programma met pop, jazz, gospel, musical en Nederlandstalige songs op het hoogste niveau.

De show vindt plaats in een besneeuwd en sprookjesachtig decor. Natuurlijk zijn ook dit jaar THE CHRISTMAS DANCERS en THE HOLLY JOLLY KIDS weer van de partij. Het ware kerstgevoel wordt compleet gemaakt met ons eigen AMERICAN CAROL CHOIR en THE GOSPEL SINGERS.

Bestel je tickets op www.itschristmastime.nl en beleef gegarandeerd een witte kerst. Deze kerstshow mag je niet missen!

Recensies It’s Christmas Time 2018
‘Een wonderbaarlijk fantastisch programma vol professionele zang, dans en kerstvrolijkheid, met vaart gebracht.’ – Haarlems Dagblad 2018
‘Broadway aan het Spaarne’ – cultuurblogger.nl 2018
‘Het was een geweldige avond. Het kerstseizoen is met recht geopend!’ – musicalsites.nl 2018