9 februari 2019: Wiener Ball in Noordwijk aan Zee

Op zaterdag 9 februari 2019 vindt voor de 51ste keer het Wiener Ball plaats in het beroemde Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Het mooiste dansfeest van het jaar in een klassiek Weense sfeer, uniek in Nederland.

Ruisende baljurken, neigende heren in rok en een ambiance die gelijkenis heeft met het beroemde Opernball in Wenen of een koninklijk bal in een prachtig paleis.  Een magische avond vol tradities. Het bal wordt geopend door de debutanten van het ‘Jungdamen- & Jungherrenkomitee’ die hun debuut maken met een serie traditionele dansen.

Wij mogen de live muziek verzorgen in het Wiener Kaffee.

Zaterdag 9 februari 2019
Aanvang: 20:15 uur

Grand Hotel Huis ter Duin
Koningin Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk

Voor meer informatie en tickets: klik hier.