9 februari 2018: Wiener Ball

Op vrijdag 9 februari 2018 vindt voor de 50ste keer het Wiener Ball plaats in het beroemde Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Het mooiste dansfeest van het jaar in een klassiek Weense sfeer, echt uniek in Nederland.

Ruisende baljurken, neigende heren in rok en een ambiance die gelijkenis heeft met het beroemde Opernball in Wenen of een koninklijk bal in een prachtig paleis.  Een magische avond vol tradities. Het bal wordt geopend door de debutanten van het ‘Jungdamen- & Jungherrenkomitee’ die hun debuut maken met een serie traditionele dansen.

Wij mogen de live muziek verzorgen in het Wiener Kaffee.

9 februari 2018
Aanvang: 21:00 uur

Grand Hotel Huis ter Duin
Koningin Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk

Voor meer informatie en tickets: klik hier.