9 december 2017: A Taste Of Christmas

Poster Facebook.png

 

Op 9 december 2017 start een nieuwe traditie in Haarlem: ‘A Taste Of Christmas’. In aansluiting op de Haarlemse Kerstmarkt zal dé Kerstshow van het jaar plaatsvinden in de Groenmarktkerk, die speciaal voor deze gelegenheid een ‘kerstmetamorfose’ zal ondergaan.

De regie is in handen van niemand minder dan Barrie Stevens. Dit magische avondprogramma bestaat uit een combinatie van muziek in diverse genres, theater en dans. Daarmee is dit evenement de eerste uit een reeks van hybride concerten.

Onze presentatoren Matthijs van der Meer en Humphrey Campbell zullen u door deze sfeervolle avond begeleiden. Met Cor Bakker als bandleider wordt dit programma een muzikaal spektakel!

Diverse gastartiesten passeren de revue: Madeline Bell (soul diva), Jeannette van Schaik (opera-gigant met Haarlemse roots), Carter Muller (16 jaar, piano-virtuoos), Gospel Choir G-Roots.

Ten slotte mogen wij een ballet-intermezzo aankondigen van choreograaf Jiri Kylián (Jiri Kylián was o.a. verbonden als artistiek directeur aan het Nederlands Dans Theater).

Wij hopen u te mogen begroeten op 9 december!

TICKETS
Kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.haarleminconcert.nl

LOCATIE
Groenmarktkerk
Nieuwe Groenmarkt 14
2011 TW Haarlem

Deuren open: vanaf 19:30 uur
Aanvang concert: 20:15 uur

 

mb.jpg
Dit concert is powered by MB Production Company