Opening Collezione Fashion

Collezione Fashion

Op 24 september verzorgen Jasper en Chiel het muzikale avondprogramma bij de opening van het winterseizoen van Collezione Fashion.  

Collezione Fashion is een modezaak waar het gek genoeg eigenlijk nog aan ontbrak in Amstelveen. ‘Onze collectie kun je het best omschrijven als klassiek Italiaans met een knipoog naar smart casual’, aldus Hans Wijnen. Met (o.a.) merken als Scaglione, Germano, Di Milano, Zanone, Herno, Mazzarelli, Borrelli, PT01, Santoni is er ruim keus. Collezione biedt perfectie tot in detail op het gebied van pasvorm, kwaliteit van stof en service. Geïnteresseerden zijn welkom voor een hapje en een drankje.

Zaterdag 24 september 2016 – 19:00-22:00 uur
Collezione Fashion
Rembrandtweg 134
1181 GX  Amstelveen

Toegang gratis, vrije inloop