65-jarig bestaan Federatie Haarlemse Koren

Philharmonie Haarlem

Op vrijdag 9 september viert De Federatie Haarlemse Koren het 65 jaar bestaan in de Philharmonie te Haarlem. De Federatie Haarlemse Koren treedt sinds 1951 op als belangenbehartiger van koren in Haarlem en directe omgeving. Vanwege het jubileum wordt er in de avond een muzikale ode gehouden aan Haarlem als korenstad.

Vele gerenommeerde artiesten zullen deze avond Haarlem een vocale hulde brengen, waaronder Josee Koning, Fredie Kuijper, de Bavocantorij en Haarlem Voices. Fredie Kuiper, die Haarlem het lied ‘Haarlem wat ben je mooi’, schreef heeft speciaal voor de viering een lied geschreven over Haarlem als muziekstad. Dit lied zal gezongen gaan worden door een feestkoor. Het feestkoor en Haarlem Voices zullen begeleid worden door Jasper Swank en Chiel van Tok.

Het Spaarne Stroomt – Josee Koning (zang), Daniel de Moraes (gitaar), Jasper Swank (toetsen), Chiel van Tok (piano)

Vrijdag 9 september 2016 – 20:00 uur
Philharmonie Haarlem, Grote Zaal
Lange Begijnestraat 11
2011 HH  Haarlem

Tickets: € 6,50
Voor bestellen: bel 023-5121212 (kassa Philharmonie Haarlem)