Vier Bier en een Cola Light

Het wordt ons soms gevraagd: “Zeg, dat Vier Bier en een Cola Light, wat moet ik me daar bij voorstellen?” Nou, wat dacht je van vier mannen die elk jaar knapper worden, nóg beter zingen en nog leuker zijn…

Tja, het zou hartstikke leuk zijn als dat ook écht zo was. Maar ja, de werkelijkheid is net iets genuanceerder. Neem het zingen. Natuurlijk doen we ons stinkende best om zo goed mogelijk te klinken. Maar als goed willende amateurs, met baan, huishouden en sociale verplichtingen, zullen we nooit de King’s Singers evenaren. Wie zo’n optreden wil zien en horen, moet Vier Bier en een Cola Light links laten liggen.

Wat je bij ons dan wel krijgt? Minimaal een uptempo nummer om lekker mee te doen. Tenminste een mooi gezongen nummer (“Oh, wat kleuren jullie stemmen prachtig”). Uiteraard ook een song met een knipoog. En natuurlijk een fonkelnieuwe medley, hét handelsmerk van 4BeeCL. Dus, mocht je 20 kostbare minuten van je tijd zo willen besteden dat je achteraf denkt: zo hé, dat ga ik niet snel vergeten, aarzel dan niet en kom zondagmiddag 11 september naar het ABC Architectuurcentrum dan wel de Van Beinum-zaal in de Philharmonie. Tot dan!

Zondag 11 september 2016 – 15:20 uur
ABC Architectuurcentrum
Groot Heiligland 47
2011 EP  Haarlem

Zondag 11 september 2016 – 16:00 uur
Philharmonie Haarlem, Van Beinumzaal
Lange Begijnestraat 11
2011 HH  Haarlem

Toegang: gratis