Kevin More naar Eurovisie Songfestival 2016

Press Photo Kevin More

Naast het optreden van Douwe Bob kan Nederland ook uitkijken naar de deelname van onze zuiderburen. Multitalent Laura Tesoro (19) zal met haar song What’s The Pressure ondersteund worden door dansers en zangers van Nederlandse bodem. Onder andere de in Alkmaar woonachtige Kevin van der Meer zal zaterdag aanstaande in de Finale op het podium staan voor de Belgen.

Als backing vocalist werkte Kevin van der Meer al eerder samen met diverse artiesten als Oleta Adams, Sam Smith, Typhoon, Shirma Rouse, Berget Lewis, Nielson, Hadewych Minis en Glennis Grace. Regelmatig was hij te zien in programma’s als RTL Late Night, Koffietijd en DWDD. Op donderdag 12 mei zal hij Laura Tesoro ondersteunen in de laatste act van de avond. “In tegenstelling tot Douwe Bob’s Slow Down komt België met een energieke en stuwende popsong”, aldus Van der Meer. What’s The Pressure heeft een aanstekelijk karakter – uptempo soul – waarin Laura al haar energie kwijt kan. Laura is enorm populair bij het Vlaamse publiek en werd in 2014 tweede in The Voice van Vlaanderen.

Zaterdagavond 14 mei wordt er rechtstreeks uitgezonden door Avrotros op NP0 1 vanaf 21:00 uur.

Klik hier voor alle info over het songfestival.

Press

Logo Shownieuws

Logo Boulevard

Logo Radio 2.png

Logo 3FM

Logo Omroep Max

Logo Algemeen Dagblad

Logo RTVNH

Logo: Telegraaf

Logo Prive

Logo Noord-Hollands Dagblad.png

Logo Eindhovens Dagblad

Logo Alkmaar Centraal

Schermafbeelding 2016-05-03 om 23.41.30

Logo Nu.nl

VRT Logo