Eindhoven Proms

Eindhoven Proms is een fantastisch evenement in ‘Night of the Proms’-stijl. Deze keer met niemand minder dan Karin Bloemen! Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen.

Naast Karin Bloemen treden op; Koninklijke Harmonie Phileutonia o.l.v Sander Teepen, Herman Vincken (hoboïst bij Philharmonie Zuid Nederland), zanger Guimar, DJ Maurice Lamme en The Season Sisters bestaande uit Leonie, Iris, Claudia en Esmee Tielemans.

Aangevuld met een combo verzorgen zij een wervelende mix van klassiek en pop, diverse hits en meezingers maar ook nieuwe composities die speciaal voor Eindhoven Proms 2016 worden geschreven. Het belooft wederom een onvergetelijke avond te worden.

Schermafbeelding 2016-02-08 om 17.51.38

19 maart 2016 – 20:15 uur
Muziekgebouw Eindhoven
Heuvels Galerie 140
5611 DK  Eindhoven

Tickets: € 21,75
Voor bestellen: klik hier of bel 040-2442020 (Ticketbureau Muziekgebouw Eindhoven).