Indiadag Stichting Calcutta Rescue

Stichting Calcutta Rescue Nederland (CRNL) is opgericht 22 augustus 1990, nadat twee Nederlanders, een tijd in Kolkata (Calcutta) als vrijwilligers werkten in een van de straatklinieken van Calcutta Rescue. De Stichting heeft ten doel het financieel en anderszins ondersteunen van organisaties die in India hulp verlenen aan de allerarmsten op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en andere hulp. De stichting tracht haar doel te bereiken door het inzamelen van gelden en goederen voor en het actief verlenen van diensten aan organisaties in India, met name in Kolkata en West Bengalen.

Dit jaar bestaat de stichting 25 jaar.

Programma o.a.:
Sonneveld – Het Dorp
Mozart – Madamina! il catalogo è questo, Don Giovanni
Bizet – Duet Carmen & Escamillo, Carmen
Bizet – Habanera, Carmen
Webber – All I Ask For You, Phantom of the Opera
Skogman – Sophietje
Whitfield – Papa was a Rolling Stone
Shaffy – Laat Me
Van Tok – Vriendschapsmedley

29 november 2015 
Stayokay
Jan Gijzenpad 3
2024 CL  Haarlem

Open: 12:00-17:00 uur

Toegang gratis