Haunting King Henry

Kan een mens een gevoelige kunstenaarsziel hebben en tegelijk een monster zijn? Hendrik VIII van Engeland bewijst het ons: geen mens was veilig voor deze Blauwbaardkoning, die zelfs een paar van zijn eigen vrouwen heeft laten onthoofden. Henry was echter ook een enorme muziekliefhebber, die mooi zong en zelf componeerde.

Tijdens dit vertelconcert gaan we naar het hof van de Tudors en luisteren we naar muziek van Henry en diens tijdgenoten, maar ook naar eigentijdse nummers. Gastvrouw Xandra Mizée vertelt de geschiedenis en zal onthullen waar de spookbruiden van Henry nog rondwaren!

Op deze muzikale Halloween-avond mag je in kostuum komen, net als de zangers.

30 oktober 2015 – 19:30 uur 
Zang en Vriendschap
Jansstraat 74
2011 RW  Haarlem

Toegang gratis, collecte aan de zaal.

poster haunting king henry